CUTRIN POHJOISEN HIUKSEN JA HIUSPOHJAN ASIANTUNTIJA

  Selaa tuoteryhmiä

POHJOISEN HIUKSEN JA HIUSPOHJAN ASIANTUNTIJA

Pohjoisen herkän hiuspohjan ja hienolaatuisen hiuksen hoitoa, muotoilua ja kampaustaitoa pohjoisen luonnon tehoaineiden voimalla. Se on ollut erikoisalamme jo viisikymmentä vuotta.

CUTRIN tulee latinasta:
CUTIS = IHO + CRINIS = HIUS

CUTRIN MUOTO on pohjoismaisten hiusten muotoiluhaasteeseen suunniteltu täsmätuotesarja. Tuotteet antavat latteiden ja hauraiden hiusten tarvitsemaa kohotusta tyveen, optimaalista rakennetta hiuspituuteen sekä tarpeeksi hienojakoista kiinnitystä.

Tuotteiden sisältämä kosteuttava koivusokeri yhdessä UVA- ja UVB- sekä lämpö- ja kosteussuojan kanssa auttaa suojaamaan hiuksia vaativissa ja muuttuvissa sääolosuhteissa.

MUOTO-tuotesarjalle on myönnetty Design from Finland -merkki. Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti.


Uusi CUTRIN AINOA on ylpeästi kotimainen ja vastuullinen. Tuotteet on kehitetty ja testattu Suomessa ja ne valmistetaan Espoon tehtaallamme. Voimansa tuotteet saavat kestävillä tavoilla kerätyistä pohjoisen luonnon ravintorikkaista raaka-aineista: tyrninsiemenöljystä, tyrnietikkauutteesta, karpalonsiemenöljystä, koivunmahlasta, mustikansiemenöljystä sekä variksenmarjauuteesta. 100% vegaaniset tuotteet on pakattu kierrätettäviin ja osittain kierrätysmuovista valmistettuihin pakkauksiin.

CUTRIN HOHDE -tuotteissa yhdistyy kaikki mitä hennot ja hauraat, värikäsitellyt hiukset tarvitsevat – optimaalista hoitoa, intensiivistä kosteutusta, selvitystehoa sekä sävytystä. Tuotteet ovat 100% vegaanisia ja raaka-aineista jopa 95% on luonnollista alkuperää. HOHDE tuotteet saavat tehonsa ravitsevista pohjoisen luonnon marjansiemenöljyistä sekä chiaproteiinista.

HOHDE tuotteet on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa Espoon tehtaallamme.

Näytetään tuotteet 1-16 / 16

Lahjakortti